a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Zadruga “Hercegovka” iz Stoca je priča o uspjehu i upornosti hercegovačkog čovjeka, ovdje utjelovljenog u liku žene koja crpi svoju snagu iz lokalne prirode i, još važnije, njenih najzdravijih plodova.

 

Ova zadruga se većinski bavi otkupom, preradom i pakiranjem voća, povrća i ljekovitog bilja. Makar riječ „prerada“ zaziva asocijaciju na industriju, ovdje to ne može biti dalje od istine, jer se u zadruzi svi džemovi, pekmezi, sosovi i slatka rade isključivo na način na koji su othranjena cijela lokalna pokoljenja. Bilo to slatko od smokava, džem od trešnje ili pekmez od šipurika, svi proizvodi se rade ručno, a pored slastica ovdje ćete pronaći i suncem i vjetrom sušeni paradajz u maslinovom ulju i eternična ulja od smilja, lavanda ili kadulje.

 

I kao da to nije dosta, ovo vrijedno sestrinstvo poljoprivrednica vodi i hostel sa 20 kreveta koji će vam poslužiti kao stanica za istraživačke pohode u stolačku prirodu ili temeljiti obilazak lokalnog kulturnog naslijeđa.

 

U prirodi će vas dočekati prahistorijska pećina Badanj i obližnji vodopad po kojem je hostel i dobio ime, a u ponudi su i obilasci starog grada Vidoški i ilirskog grada Daorsona i neizbježne bogumilske nekropole Radimlja.

 

Na polasku možete tražiti odabrane delicije i za ponijeti i bez obzira na njihov brzi nestanak, svaki zalogaj će vas podsjećati na vaše novo omiljeno odredište u stolačkom kraju.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Arheološka nalazišta
  Nekropola stećaka
  Pećina
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Paraglajding
  Pecanje
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register