a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Vinarija Pajić u selu Bukvik kod Brčkog priča je u uspjehu i sinergiji turizma, vinogradarstva i ugostiteljstva. Kada se vrijedne ruke slože, a umne glave prepoznaju zajednički interes, rezultat je vinarija čiji vlasnik Dragan Pajić već izvozi vrhunska vina u susjednu Srbiju, ali i Mađarsku i Austriju.

 

To ne znači da će domaće tržište ostati zapostavljeno jer vino je oduvijek bila spona između majke zemlje i čovjeka. Zato je u ovoj vinariji u centru pažnje lokalni čovjek, ovdje u ulozi iskusnog ljubitelja vina ili šegrta koji tek otkriva enološke tajne. Ako se prepoznajete u bilo kojoj od ovih uloga, slobodno krenite prema restoranu na čijoj prelijepoj terasi možete guštati vina koja daje blagorodna zemlja na obroncima Majevice i pitomim brdima na rubu Posavine. Sorte uključuju chardonnay, sauvignon blanc i merlot i hamburg muscat, a tajna je, kažu vješti vlasnici, u kombinaciji savremenih tehnologija i organskog pristupa izradi dionizijskih eliksira.

 

To znači da je hemija u procesu proizvodnje svedena tek na obavezni minimum, jer u Pajiću kap užitka ima prednost nad brojem boca izbačenih na tržište. U restoranu svoj vinski doživljaj možete obogatiti i pratećim jelima čijoj se izradi pristupa onako kako su vrijedni Austrijanci vodili proizvodnju vina u ovom kraju – elegantno, ali i pristupačno i s fokusom na svaki zalogaj i bobu grožđa koja treba naći put do nepca i srca gosta.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Vino
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava

Tour Location

You don't have permission to register