a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Vinarija Jungić u selu Markovac kod Čelinca autentični je pionirski projekat u oblasti vinarstva u široj banjalučkoj regiji. Porodica Jungić pokazala je da su vinarstvo i ugostiteljstvo kombinacija čija sinergija obogaćuje ne samo vlasnika i konzumenta nego i širu zajednicu. U takvom ambijentu, Jungići su pokrenuli svoj projekat uz zdravu dozu krajiškog inata i vjere da tamšnje podneblje može poroditi jednako kvalitetna vina kao i globalno poznate vinarske destinacije.

 

U ovoj vinariji, nektar vinove loze služi za slavljenje svake sekunde života, bez i truna primjese elitizma i zatvorenosti. Zapravo, istinsko uživanje u vinu ovdje je jedina misija vinarije i oko nje će se ravnopravno okupiti i somelijeri i enolozi i gosti u potrazi za kapljicom koja utažuje žeđ, vida rane i miluje dušu. Te kapljice ovdje imaju različite nazive i bit će flaširane u boce različitih bijelih i crvenih vina poput cabernet sauvignona, merlota, frankovke, vranca, šikara i tamjanike, ali i brendova kakvi su Rhine Riesling i Chardonnay Pinot Blanc.

 

Pored vina, vinarija Jungić želi obradovati svako nepce i nos jednako atraktivnim izborom slanih jela, poput plata s mezom i teletinom ispod sača. Dodatne arome ponudit će i mliječni specijaliteti poput kajmaka, milerama i mladog sira, a neka vas fokus na vina ne zavara u smislu da ovdje nećete moći potražiti i vrhunske domaće rakije ili odlični liker od višnje.

 

Na kraju, možete se zaputiti i u obilazak samih vinograda i postrojenja u kojim se plodovi lokalne zemlje magijski pretapaju u vinske napitke. Na odlasku ih možete tražiti i upakovane u atraktivnu drvenu ambalažu koja će se savršeno uklopiti u vašu policu ili predati u ruku dobrog prijatelja.  

 • Facebook

  Vinarija Jungić

 • Email

  vinarijajungic@hotmail.com

 • Telefon

  +38766007000

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Vino
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register