a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Nepregledni vinogradi blagorodnog Popovog polja damari su vinske žile kucavice na jugu Bosne i Hercegovine. U ovakvom ambijentu ponikla je i vinarija Anđušić kao svojevrsna „utvrda“ vinske kulture i ugostiteljstva na potezu između Trebinja i Mostara kao dvije neizbježne hercegovačke destinacije.

 

Ugodno ušuškana između ova dva centra, vinarija Anđušić će vam pored vrhunskih vina za svakog sladokusca ponuditi i apartmanski smještaj u sklopu objekta. Pored mjesta na kojem možete spustiti glavu pod hercegovačko nebo i sunce, domaćini će vas ponuditi da svoju vinsku odiseju oplemenite i vrhunskom hranom na čijoj energiji možete krenuti u istraživanje lokalnih prirodno-historijskih atrakcija. Ako lokalnu prirodu zamislimo kao tijaru, njen dragi kamen bit će obližnja pećina Vjetrenica, speleološki fenomen pred čijom ljepotom se šuti u poštovanju.

 

Neizbježnu odredište je i Popovo polje, kao najljepša prirodna „karaula“ između BiH i dubrovačke regije. Duhovnu inspiraciju možete potražiti u posjeti rodnoj kući sv. Vasilija Ostroškog, dok će vam kao blagoslov za naredni povratak u vinariju poslužiti svaka uspomena s kojom se vratite kući.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Muzej
  Pećina
  Restoran
  Smjestaj
  Vino
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register