a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Villa Neretva je objekat koji svoje ime živi punim plućima – jedan arhitektonski uspio objekat dostojan titule „vile“ ovdje se našao u zagrljaju Neretve koja mu služi kao tekuća biserna ogrlica. Ova ledena rijeka, simbol Heregovine, ovdje nije tek imenska reklama za vilu, nego i sama jezgra ugostiteljske i turističke ponude oko koje je objekat izgrađen.

 

Razlog je činjenica da će sama vila jednako efikasno poslužiti kao baza za uzbudljivi rafting ili smirujući ribolov na Neretvi, odlazak u planinarenje ili šetnje po lokalnim proplancima s ljekovitim biljem. Za šta god se odlučili prema vlastitom temperamentu, svaki karakter će naći svoj smiraj uz trpezu koja vam omogućava da za stolom zavirite u samo srce kulinarske Hercegovine. Za to su zadužene porcije jaretine i drugog mesa ispod sača i na roštilju, livanjski i prozorski sirevi, kao i selekcija odabranih rakija i vina koji se proizvode u sklopu vile, naočigled radoznalih gostiju.

 

Po obilasku proizvodnih kapaciteta možete se okupati i u obližnjem bazenu ili poslati djecu u bezbrižnu igru na lokalnom igralištu. Cijelo vrijeme, osoblje vile će vas nenametljivo ali svesrdno pratiti u svakom naumu, sve dok se ne kraju ne zaputite kući kako biste se ponovo vratili u Vilu Neretva.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Pecanje
  Planina
  Planinarenje
  Rafting
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register