a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Priroda je baza najboljih prehrambenih sastojaka i što se manje odmičemo od nje, konačni proizvod će biti ukusniji i hranljiviji. Ovog se pravila drži i Master Craft Brewery, poznata pivnica i proizvođač zanatskih (kraft) piva na području Banjaluke.

 

Jer, nema razloga zašto se pivo ne bi tretiralo na isti način kao i drugi prehrambeni proizvodi koji se podjednako oslanjaju na tradicionalne recepte i vrhunsku tehnologiju. To znači da ćete u gradu na Vrbasu imati priliku probati pivo koje se izrađuje na način na koji su to radili predindustrijski stari majstori. To podrazumijeva odsustvo konzervansa i vještačkih aroma, kao i filtracije i pasterizacije.  U prevodu, ključni sastojci zlatne tekućine ostaju samo oni iskonski: voda, hmelj, kvasac i slad, što je garancija bogatih okusa i ugodnih buđenja nakon dugih i zabavnih noći.

 

Manje opipljiv i ništa manje važan sastojak je i strast prema pivarskom zanatu koja je ovdje uparena s domaćinskom gostoljubivošću.  U Master Craftu zbog nje vrijedi probati i pažljivo birane gurmanske dodatke iskustvu konzumacije piva npr. krilca i pečena rebarca koja domaćini posebno preporučuju. Iako na meniju, razumljivo, nećete naći obližnje prirodne i kulturno-istorijske atrakcije, korisno je znati da prije i poslije konzumacije piva iz pivnice možete začas skoknuti do tvrđave Kastel na obalama rijeke Vrbas i obići i tamošnje atraktivne plaže ili se prošetati kraj rijeke.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register