a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Restoran Štrbački Buk ima vjerovatno uhu najprijatniju pozadinsku muziku za svakog ljubitelja zelenila, rijeke i dobrog zalogaja. Kako se ovaj objekat nalazi tik iznad Štrbačkog Buka na rijeci Uni, prirodni zvuci hučanja ovog vječnog vodopada razgaljuju duh i otvaraju apetit za hranom i istraživanjem prirode, što na lokaciji Nacionalnog parka Una uopće nije nevažno.

 

Buk je, inače, najljepši, ali ne i jedni vodopad na smaragdnoj vijugavoj ljepotici Uni, kojoj poseban ton i boju daju obližnje šume u nebrojenim zelenim nijansama. Zato je ovdje priroda zapravo nevidljiva stavka na meniju restorana, jer će ona svakom naručenom jelu dati nešto od svog mirisa i boje.

 

To se ovdje odnosi na sve specijalitete, naručili vi kozji ili mladi sir, puru, meso i pastrmku s roštilja ili domaću rakiju. Poželite li Unu doživjeti na prisniji način, domaćini će vam pomoći i da organizirate jedan rafting za pamćenje. Za šta god se odlučili, znajte da u jednoj posjeti nećete moći apsorbirati sve dojmove i da je svaki posjet Parku i njegovom centralnom restoranu dar koji sa svakim poklanjanjem dobija novu vrijednost.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Rafting
  Rakija
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register