a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Poljoprivredno domaćinstvo Okus prirode iz Ilovače kod Goražda ambasador je i glasnik turističke ponude Bosansko-podrinjskog kantona. Razlog za to je činjenica da okosnicu prirodnih atrakcija ovog dijela Bosne i Hercegovine čine „neformalne“ vazdušne banje u vidu planinskih proplanaka, kao i vodena niska bisera Drina koja se vijuga ispod njih.

 

„Okus prirode“ je, stoga, najprikladniji naziv za sve što možete doživjeti tokom svake posjete ovom seoskom domaćinstvu, jer su tamo prirodne ljepote poput vječnih zimzelenih i listopadnih šuma uparene s rodnom zemljom čije proizvode možete kupiti neposredno od vrijednih domaćina.  Ponuda lokalnih proizvoda zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane bosanskih poljoprivrednih proizvoda koje ovdje možete dobiti u sirovom ili prerađenom izdanju.

 

Odlučite li se za potonje, u korpi će vam se za tili čas naći razni domaći ajvari, džemovi i marmelade, slatka, sirće, gljive i salate, u čiji okus i zdravlje su domaćini ugradili više od 15 godina iskustva stečenog u vođenju seoskog obrta. Iako je fokus na proizvodima lokalne plodne zemlje, s domaćinima se, uz najavu, možete dogovoriti da vas po dolasku na stolu dočekaju i autohtona istočnobosanska jela. Pošli vi u kampovanje, planinarenje ili spuštanje Drinom, Okus prirode će biti vaša najukusnija polazna tačka za svaku avanturu.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino

Tour Location

You don't have permission to register