a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Priča o Duli Piljiću i njegovom gostinjskom objektu na rijeci Janj lakše se opisuje kao pjesma o žuboru tekuće vode i čovjeku koji ga je poželio podijeliti sa svakim dobrohotnim gostom. Mjesto zbivanja je Šipovo, a glavni akteri su jedna seoska koliba, ljubazni domaćini i rijeka Janj.

 

Ovdje ćete dobiti privatni smještaj, lijepu riječ i još ljepši zalogaj, a povoda za posjetu imate već dovoljno. Rijeka Janj i njeni kanjoni tvore prirodni fenomen nazvan Janjski otoci u vidu malih riječnih ostrva okruženih prirodom koja je „ispala“ sa stranica fantazijskih novela. Ovdje možete otići u pohode i lokalnim planinskim vrhovima, jednako kao i tražiti smiraj u lovu na ribe u savršeno „zen“ ambijentu čiste rijeke i ljekovitog zelenila.

 

Uz malo sreće, u njemu ćete naći i ruševine rimskih zidina i logora koje danas spavaju vječnim snom i raduju rijetkog putnika. Snagu za ove pothvate ipak ćete morati potražiti u smještaju kod Piljića čije će vam vješte ruke začas pripremiti i ponuditi autohtona jela poput pite kukuruzove ljevuše, domaće pastrmke i sireva.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Pecanje
  Planina
  Planinarenje
  Restoran
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register