a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ragale kod Fojnice dom su seoskog domaćinstva u kojem vrijedne ruke gđe Ivanke Miličević oblikuju, peku i ukrašavaju proizvode koji vješto spajaju tradiciju i ono što se danas naziva organskim i ekološkim. Zato ćete ovdje, u prirodnom ambijentu sa starih razglednica, shvatiti da u posebnim okusima ovih proizvoda svoje prste ima ne samo virtuozna domaćica nego i njeni manje vidljivi kuhinjski pomoćnici poput čistog zraka, svježe vode i plemenitog sunca.

 

Sve troje će, na primjer, dati karakter mlijeku od kojeg Ivanka radi svoj punomasni ili dimljeni kravlji sir koji može narezati uz domaći kruh od žitarica iz iste kuhinje. Ivankine fojničke maglice, srednjebosanski specijalitet nalik na mlince, ovdje možete spakovati i za ponijeti, zajedno sa suhim kolačima kod kojih svaki zalogaj evocira bezbrižne staze djetinjstva.

 

Makar svaki od ovih proizvoda ima i dozu tajne kao i svaka vrhunska kreacija, Ivanka će vam svaki put otvoriti svoja vrata i podijeliti znanja ako se poželite upoznati s načinom proizvodnje sira i drugih dragulja iz ove kulinarske riznice.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register