a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Seosko domaćinstvo „Mali Farmer“ u blizini Zavidovića šarmira na prvi pogled ne samo svojim imenom, nego i ambijentom i ponešto „egzotičnom“ namjenom. Radi se o velikoj farmi magaraca od čijeg se zdravog mlijeka ovdje radi i prateća kozmetika, a sve u okruženju neponovljive prirode s kojom je ovaj prostor doslovno srastao. S magarcima se ovdje možete upoznati u neposrednom kontaktu, jer se radi o pitomim i druželjubivim životinjama naviklim na goste.

 

Ove plemenite životinje našle su se i na motivima suvenira u vidu magneta, šolja i mirisnih kutija koje možete kupiti i ponijeti u obilazak lokalnih turističkih znamenitosti. Tu spadaju misteriozne kamene kugle koje tvore poznato arheološko nalazište, gradski dvorac iz ere Austro-Ugarske te manastir Vozućica i džamija u Rujnici kao spomenici pod zaštitom države. Do farme vodi lijepo uređeno šetalište koje će vam po odlasku postati dobro utabana staza za ponovni doživljaj jedne lijepe ruralne bajke.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Arheološka nalazišta
  Rijeka
  Tvrđava
  Vino
 • Not Included

  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register