a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Sirene važe za mitološka bića nadrealne ljepote i u Zaruđu kod Vareša priroda će podijeliti svoj karakter sa ovim fiktivnim stanovnicima podmorja. Ribnjak „Sirena“ će, tako, ponijeti savršeno prikladan naziv za prostor u kojem je jedini (i potpuno bezopasan) sirenski zov onaj iz tanjira u kojem će se naći vrhunski riblji specijaliteti.

 

Ipak, vaša lokalna gastronomska odiseja ne mora početi i završiti s ribom, jer u Sireni služe i cijeli spektar jela iz đerdanskog niza tradicionalnih bh. specijaliteta. Zato su tu i meso s roštilja, svježi domaći i dimljeni sirevi i starinska jela „na kašiku“, koja ćete majstorski zaokružiti baklavom ili čašicom rakije iz kućne radinosti. I tu priča nipošto ne završava, jer je vareški kraj najbolje mjesto za one koji preferiraju nešto aktivniji odmor.

 

Zato se prije ili poslije druženja sa Sirenom odavde možete zaputiti u planinarski ili biciklistički pohod ili pokušati pratiti lokalne vode do njihovih mističnih izvora. Za ugodniji put, od domaćina zatražite i lokalne domaće proizvode (meso, sir) za ponijeti i vaš ranac će postati čarobna lampa iz koje ćete cijelo vrijeme izvlačiti dobrog gastronomskog duha vaše vareške avanture.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Biciklizam
  Planina
  Planinarenje
  Restoran
  Šuma
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register