a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ugostiteljski objekat Ribnjak nalazi se u selu Priluku na potezu između gradova Tuzle i Živinica. Najbolje ćete ga doživjeti ako vam je za odmor potrebna oaza mira u kojoj će se lokalna gastronomija slaviti kroz specijalitete od slatkovodne ribe. U ambijentu vrhunski uređene zimske i ljetne bašte i ribnjaka, ovdje možete iznajmiti i privatni bungalov iz kojeg ćete ići u obilazak lokalnog zoološkog vrta i stalne postavke s kolekcijom starih predmeta i antikviteta.

 

Ako dolazite s porodicom, tu su i uređene travnate površine za najmlađe, što znači da su vaše brige svedene na izbor hoćete li na određeni dan naručiti pastrmku, šarana, smuđa ili soma, uz bonus opciju vrhunske riblje čorbe. Ovom objektu ćete hodočastiti ne samo zbog gastro ponude, nego i zbog prirode koja je ovdje preslikana sa starih razglednica: livada s kolonijama kamenih spavača stećaka, jezera Bašigovci i izvorišta Toplice, kao i brojnih planinskih staza na planinama Konjuh i Javornik.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register