a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ribnjaci, po definiciji, crpi snagu iz vode, ali Pašter iz Šipova je ovu simbiozu čovjeka i elementa podigao na novi nivo. Voda je ovdje ne samo izvor života i gastronomije, nego i primordijalna snaga koja pokreće vodeničke točkove u blizini samog ribnjaka.

 

Oni će pokretati žrvnjeve ispod kojih će izlaziti zlatni i srebrni prah kukuruznog, pšeničnog, heljdinog i raževog brašna, kao polutajnog sastojka posebnog okusa ribe koju ovdje možete probati. Domaćini će vam, suptilno, preporučiti da zato probate njihovu pastrmku uvaljanu u kukuruzno brašno, kao profinjeni spoj kopnenih i podvodnih okusa. Pored ribe, ovdje možete pojesti i meso s roštilja, probati domaću baklavu i zatvoriti dan rakijom za opuštanje.

 

Pogonjeni gastronomskim delicijama, iz Paštera, možete se lako baciti u potragu za prirodnim spomenicima poput izvora rijeka Plive i Janja. Rijeka Janj i ribnjak Pašter imaju još jednog asa u rukavu jer će vas prije odlaska naprosto morati počastiti prizorom jedinstvenog riječnog arhipelaga – Janjskih otoka kao najljepšeg izletišta u ovom kraju.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register