a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Riblji restoran Vidikovac dokaze je da ruka prirode doista može pomilovati neki kraj, ali i da će ovaj blagoslov često ostati neiskorišten ako ga se ne upari s pametnom poslovnom vizijom. U Donjoj Drežnici kod Mostara, ovaj restoran je spomenik lokalnoj tradiciji gostoprimstva u režiji domaćina koji će vas ponuditi najboljim ribljim specijalitetima.

 

Oni su pupčano vezani s lokalnim  ribogojilištem koje se napaja kristalno čistom vodom rijeke Drežanjke, koja će svakom ribljem jelu u ponudi restorana dodati i nešto od svoje čistoće i ledenog daha. U ponudi su kalifornijska, potočna i crvena pastrmka koje domaćini peku na roštilju uz serviranje domaće blitve  i sezonskih salata.

 

Kako restoran posjeduje i prostor za odmor, odavde ćete se lako zaputiti do lokalnog vidikovca iznad restorana, uz pamtljiv pogled na Neretvu na kojoj možete i pecati. Avanturistima je u ponudi i splavarenje koje je posebno zanimljivo ljeti kada grad Mostar i obližnja naselja postanu sunčane prijestolnice Bosne i Hercegovine.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register