a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Restoran Vrelo Borak podignut je na izvoru rijeke Lištice u srcu kanjona Borak u blizini Širokog Brijega. Plaha rijeka i duboki kanjon dvije su žile kucavice lokalnog parka prirode koji ćete najlakše obići i doživjeti ako vam prva ispostava na putu bude obližnji restoran.

 

A ovdje sigurno ima dosta toga da se vidi i doživi, što znači da vas u kanjonu čekaju sportsko penjanje i uspon po stazama kojim je, prema legendi, hodila i ilirska kraljica Teuta. Iako se njenom ljetnikovcu ovdje gubi trag, dah povijesti će ljubiteljima prošlosti ponuditi ruševine lokalnog srednjevojekovnog grada koje mještani zovu Gradina, kao i lokalni riječni mlinovi. Ipak, prije svakog pohoda, najbolje je potražiti restoranske domaćine i probati hercegovački pršut, uštipke i kozji sir, kao i morske i riječne ribe i jela ispod peke.

 

Pored ovih specijaliteta, ponuda koju formalno nećete naći na meniju bit će mogućnost gurmanskog uživanja u ambijentu netaknute prirode kojoj se vrijedi opetovano vraćati.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register