a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Organizirano ugostiteljstvo u Hercegovini ima tradiciju od vremena antike i Villa Rustica slavi taj kontinuitet spojem modernog i drevnog u svom prostoru. Za to je odgovoran jedinstveni ambijent ostataka rimske vile Mogorjelo u čijem je ambijentu otvoren moderan ugostiteljsko-turistički kompleks na izlazu iz Čapljine. Pri tom, ni Villa Rustica niti Mogorjelo ne smetaju jedno drugom, nego se nadopunjuju kako vizualno tako i sadržajno.

 

Gosti koji požele kvalitetnu hercegovačko-mediteransku kuhinju ovdje imaju pristup vrhunski uređenom restoranu s jelima u rasponu od brudeta preko specijaliteta od jegulja i žaba do domaćeg kajmaka. Po čašćenju čula ukusa i mirisa, najbolje je odmoriti oko jahanjem konja do biserno čiste Neretve, za šta će se pobrinuti konjički klub u sklopu kompleksa. Do vijugave ljepotice ćete stići putem kraj kojeg možete razgledati fantastičnu prirodu i domaće životinje.

 

Villa Rustica nudi i smještaj u sklopu objekta i, bez obzira na dužinu ostanka, vrijedit će vam izdvojiti barem jedan dan za upoznavanje s proizvodnjom vina, rakija i likera koju vode vrijedni domaćini. Proizvode koji vas osvoje na prvu možete spakovati i za ponijeti, a za povratak će se već pobrinuti vjekovna tradicija gostoprimstva čiji je savremeni čuvar Villa Rustica.  

 • Facebook

  Villa Rustica

 • Email

  villarustica33@gmail.com

 • Telefon

  +38736806575

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jahanje
  Restoran
  Rijeka
  Smjestaj
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register