a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Kao kutak u „uhu“ na mapi Bosne i Hercegovine, Velika Kladuša je neotkriveni turistički biser na raskrižju Balkana i puteva ka centralnoj Evropi. A tamo gdje ima raskrsnica, svakom putniku je najdraži prizor restorana ili gostionice, što je plemenita uloga koju je na sebe preuzeo objekat simboličkog naziva – „Most“.

 

U skladu s njim, ovaj restoran će vas usmjeriti u svakom željenom pravcu, ali ne prije nego što vas ljubazni domaćini ne počaste tradicionalnim specijalitetima bosanske i krajiške kuhinje. Tako će lokalnu gastro tradiciju s ponosom predstaviti specijalitet kuće u vidu punjene teleće šnicle, mesa ispod peke i jagnjećeg pečenja,a neće izostati ni riblje delicije iz vlastitog ribnjaka, poput pastrmke, oslića i girica, kao daha Jadrana u unutrašnjosti.

 

Punog stomaka već će se biti lako zaputiti u istraživanje lokalnih atrakcija poput srednjevjekovne tvrđave u centru Kladuše, pećine Hukavica i sakralnih objekata abrahamskih religija.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register