a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

U Šipovu se oduvijek živjelo od blagodati vode koja je tjerala vodenice i navodnjavala polja. Iako ugostiteljstvo i nije nužno prva stvar koje se sjetite na pomen vodenice, restoran Mlinčići u Mujdžićima će vam pokazati da se oboje može povezati u kombinaciju koja će slaviti i gostoprimstvo i rijeku Janju.

 

U ambijentu ove krajiške ljepotice podignut je restoran u kojem će njena hladna voda pokretati ražanj i bistriti misli gostiju kada upekne „zvijezda“. Kult prirode se proširio i na meni na kojem ćete naći tradicionalne specijalitete od kojih vrijedi izdvojiti pečenja od svinjetine i janjetine i tradicionalnu puru koja je othranila lokalna pokoljenja.

 

U objektu je ponuđen i smještaj iz kojeg se po jutru ili uvečer možete zaputiti do lokalnog prirodnog čuda – skupine ostrva na rijeci Janj, izvora Plive i Janja i manastira Glogovac kojeg grli lokalno zelenilo kakvog se ne bi postidjeli ni evropski aristokratski parkovi. Tu će i naziv restorana dobiti novo značenje kao „mlin“ za najljepše uspomene i vječni povratak na prvu destinaciju.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register