a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Restoran kod Salem Bega pronaći ćete na obali Prokoškog jezera, savršeno uklopljen u lokalni kolorit pastelnih šuma i kristalno plavog neba koje se ogleda na vodenoj površini. Po silasku s makadama, preći ćete prag restorana čije će osoblje, bez obzira na zauzetost, učiniti sve da vas se dočeka uz prijateljski stisak ruke i uslugu koja je istovremeno i nenametljiva i sveprisutna.

 

Ovaj fokus na ravnoteži osjetit ćete i u interakciji s lokalnim ambijentom, ali i ponudom jela koja će vas opskrbiti energijom za neizbježno istraživanje prirode. Prokoško jezero i restoran svoj dom su našli na planini Vranici na 1636 metara nadmorske visine. 

 

Pored lokalnih bistrih potoka i brzih vodopada, iz restorana se začas možete baciti u istraživanje prirode čija će vam ljepota, malo je reći, postaviti nove standarde u vizualnoj interakciji s božanskom kreacijom. Za cjelovitije upijanje svakog detalja trebat će vam energija, a nju će vam prijatni domaćini ponuditi pohranjenu u mesne specijalitete kao što su janjetina, teletina i pastrmka. Nešto „intimnije“ iskustvo bosanske kuhinje će ponuditi i domaće pite po receptu lokalnih starosjedilaca koje je najbolje probati uz pratnju autohtonog mladog sira i kajmaka.

 

Prilika za predah od čulne invazije unutar restorana i izvan njega je i prava bosanska kafa koja bistri misli, taman u mjeri u kojoj će vas domaća rakija s menija restorana uljuljkati u meditativnu snenost  i pripremiti za privremeni oproštaj s Prokoškim i restoranom kod Salem Bega.

 • Facebook

 • Email

 • Telefon

  +38761403642

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register