a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Restoran Kamenica u Čardaku kod Zavidovića ima privilegiju da ga, kao najbolje „čuvanu“ gastronomsku tajnu, u svojim njedrima krije park prirode prikladnog naziva – Tajan. U srcu jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija srednje Bosne, Kamenica i Tajan ostvarit će potpunu sinergiju i zajedno privlačiti publiku kojoj je gastronomija zapravo produžetak prirode u kojoj već vole boraviti.

 

To znači da će gastro specijalitetima u ponudi restorana svoju snagu i karakter „posuditi“ i nebrojena lokalna jezera (posjetite jezero Mašica), kanjoni, pećine i vodopadi (po kojem je restoran dobio ime) unutar Parka. Za ostalo će se već pobrinuti kulinarski virtuozi iz Kamenice koji će vam ponuditi miješano meso, teleće i pileće ražnjiće i specijalitet kuće – ribu koja se lovi iz obližnjih bistrih i hladnih rijeka.

 

Poslije obroka možete obići i obližnji zoološki vrt s domaćim životinjama, a ako vam je to previše pitomo, zabavu možete pronaći i odlaskom na kupalište, sportske i golf terene ili biciklističke i lovačke staze. Jedini preduvjet je da vam ljubav prema svemu prirodnom ima i svoju snažnu gastronomsku stranu i da oko nijedne niste spremni na kompromise.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register