a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Bišina je nadaleko poznati izletnički kraj nedaleko od Nevesinja, a nećete pogriješiti ni ako ga tretirate kao dio turističke ponude šire regije Mostara. Guste šume, okrugla brda i ljekoviti čisti zrak privlače generacije posjetitelja koji već decenija mogu uživati u dodatnoj lokalnoj atrakciji – tamošnji restoran Bišina se savršeno uklapa u vizualni ambijent, klimu i tradiciju gostoprimstva ovog kraja.

 

Na udaljenosti od dvadesetak kilometara od Mostara ovdje ćete na samom rubu šume pronaći gastronomsku meku čijom ponudom dominiraju jela iz hercegovačke i mediteranske kuhinje. Da, ovdje možete iz prve ruke provjeriti zašto Hercegovinu zovu „verandom“ prema moru, jer u Bišini je savršeno moguće popiti autentičnu bosansku kafu nakon koje možete kušati južnjačke specijalitete u vidu vrhunske lešo dimljene kozletine i jagnjetine.

 

Ovdje stanuju i danas sve rjeđa jela iz neke bolje kulinarske prošlosti poput cicvare i žitne čorbe, podvarka, tradicionalnog sira iz mijeha i domaćeg pršuta i hljeba. Tu su i lokalni favoriti poput jela ispod sača i roštilja, a za lakše varenje kako jela tako i ukupnog doživljaja, na izbor vam je ostavljena selekcija odličnih domaćih rakija i vina. Nakon okrepljujućeg obroka, lokalna klima i teren će vam ponuditi da se barem na sat-dva vratite u izgubljeni djetinji raj sankanja i skijanja, dok ćete ljeti uživati u osvježavajućem koktelu mirisnih krošnji i povjetarca koji će vas i po povratku svake noći zvati natrag u Bišinu.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino

Tour Location

You don't have permission to register