a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Restoran Antik u Brodu na Drini kod Foče više je od mjesta na kojem uživate u vrhunskoj hrani istočnobosanske kuhinje i tradicionalnom gostoprimstvu ovog kraja. Pored činjenice da ovaj objekat nudi smještaj putnicima i gostima u potrazi za tajnama vijugave žile kucavice kakva je rijeka Drina, restoran Antik će pogled na ovu ljepoticu ravnopravno uključiti u svoj meni sa specijalitetima.

 

Da, promatranje Drine dok teče jeste svojevrsna ezoterična hrana, s tim da ovdje „častite“ svoja čula vida, mirisa i sluha, a, ako joj se približite, i dodira. Da bi i druga čula uživala po istoj cijeni, ljubazni domaćini će vam otvoriti i svoj atraktivni salon, vrt i terasu, na kojim se, naravno, može dobro jesti u prirodnom ambijentu. A u ponudi ćete naći i jela koji imaju veze s rijekom Drinom, kao što je ukusno pripremljeni drinski lipljen kao lokalni riblji specijalitet koji morate probati. Isto važi i za teletinu ispod sača i ekvivalent čulnog vatrometa u vidu jaretine u mlijeku.

 

Tekući praznici za nepce dolaze u čašici domaće rakije i zanatskog piva, a dan poslije možete otvoriti i s autentičnom bosanskom kafom. Iz restorana se možete zaputiti u bilo kojem smjeru sve dok ostajete na području općine Foča, jer vas s jedne strane čeka Nacionalni park „Sutjeska“, s druge kanjon Tare i jedinstvene Pješčane piramide. Gdje god vas kompas odveo, restoran Antik će biti vaš kulinarski vodič i epicentar svake fočanske avanture.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino

Tour Location

You don't have permission to register