a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Rekreativni centar Brusnica u blizini Fojnice podignut je na nadmorskoj visini od 1580 metara, sve sa namjerom da se civilizacija i njena iskušenja ostave što dalje od ove širom otvorene kuće za aktivni odmor, razonodu i gurmansku nasladu. Tema „osvježavanja“ i ostavljanja briga iza sebe počinje prolaskom kraj Vrela Vrbasa kraj kojeg već osjetite reski zrak s vrhova Vranice koja je, zasada, najbolje čuvana tajna planinskog turizma središnje Bosne.

 

Ovdje će vas zateći skijališta i smještajni objekti (vikendice) koji još uvijek čuvaju šarm neokrnjene prirode kakav je sve teže pronaći na mondenim destinacijama. Auru autentičnosti ovdje održava i gurmanska ponuda Centra, na čijim stolovima možete pronaći lokalni specijalitet maglice od tijesta i bijelog luka, uštipke kao i jela od mesa ispod sača. Kada završite s Centrom, lako ćete se spustiti do fojničkog kraja koji krase lječilište Reumal, Prokoško jezero i brojni sakralni objekti svih konfesija.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Rijeka
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register