a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Čapljinski kraj poznat je po proizvodnji voća, povrća i drugih kultura koje se tretiraju kao organsko blago. Neko to blago, ipak, mora i rafinirati i učiniti dostupnijim svima, što je misija oko koje se okupila vrijedna ekipa iz Regiusa, proizvodnog pogona za preradu voća i povrća.

 

Porodica Falac iz Klepaca pokrenula je ovaj projekt na uspješnoj kombinaciji ljubavi i stručnosti, a konačni rezultat je cijela paleta proizvoda u vidu dehidriranog voća, čipsa od jabuka i kakija, džemova, sokova i sušenog povrća u maslinovom ulju. Kruna ove kraljevske ponude je Smokvenjak, slastica i nutritivna bomba od suhih smokava, oraha, grožđica, badema i meda. Većina sirovina nabavlja se od poljoprivrednika iz ovog kraja, što je garant kvaliteta, zdravlja i unikatne arome oplemenjene zrakamaa hercegovačkog sunca.

 

Pođete li u ovaj kraj kao putnik u potrazi za svojom krunom zdravlja, usput možete posjetiti drevni grad-spomenik Počitelj, rimski kompleks Mogorjelo, Gabelu i park prirode Hutovo blato.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
  Rijeka
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register