a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Fočanska regija poznata je po kulturno-historijskim spomenicima i prirodi koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Tamošnji entuzijasti ovaj kraj ipak žele staviti na još jednu mapu – onu iz globalnog pivarskog atlasa. Zanatska piva koja izlaze iz mikro pivare Raft Brewery već godinama kradu pažnju pivoljubaca širom BiH i regije.

 

Proizvođači kao da znaju da Foča sa svojom ponudom raftinga na Drini, nacionalnim parkom Sutjeska, muzejima i sakralnim objektima već nudi dovoljno doživljaja koje će se, ubuduće, moći ispratiti i uz kapljicu autohtonog domaćeg piva. Njega će karakterizirati okusi koji će se začas stopiti kako sa iskusnim tako i sa početničkim nepcem.

 

Veterani pivskog gurmanluka tako će pozdraviti širok spektar napitaka veće ili slabije gorčine, uz dodatke kakvi su ljekovite trave, citrusne arome ili lokalno ljekovito bilje kao egzotičnija opcija. Odabrali vi standardno pivo ili mu dodali aromu kafe ili karamele, Raft Brewery će ostati najnovija stavka na popisu razloga za posjetiti Foču i guštati uz arome zlatnog napitka s pogledom na vječnu Drinu.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Muzej
  Rafting
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register