a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Kad se vrijedne ruke slože, sve je moguće, barem dok je vizija zajednička a plod rada pravedno dijeljen. U Poljoprivrednoj zadruzi Agrojapra u Agićima kod Novog Grada, organska poljoprivredna proizvodnja objedinjena je sa ruralnim turizmom koji je, opet, prožet gastronomijom.

 

Za poljoprivredni dio pobrinut će se vrijedni domaćini koji su udružili snage na proizvodnji domaćeg jestivog ulja, integralnog brašna od raznih žitarica, čipsa od jabuka i drugihproizvoda. Ipak, riječ „zadruga“ već svojom etimologijom upućuje na druženje, a ono se ovdje odvija u prijatnom ambijentu zadružnog restorana, u kojem atmosfera, u skladu s geografijom, oponaša najbolje momente iz priča Branka Ćopića.

 

Ovdje, između ostalog, u ambijentu magične prirode i biserne rijeke Japre možete pojesti ćevape, ražnjiće i heljdine palačinke, a sve u društvu dobrohotnih i druželjubivih ljudi. Ne zaboravite ih pitati i za lokaciju vodenica na Japri i najkraćeg puta do Une i Sane, i iz ovog kraja ćete pored zadovoljenog gastronomskog nerva ponijeti i pregršt uspomena na druženja vrijedna pamćenja i anegdota.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planina
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register