a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Planinski kamp Jazavčije Rupe nalazi se u podnožju planine Javornik kod Han Pijeska i ima misiju stalnog ambasadora ove ponekad zapostavljene destinacije u bh. turističkom atlasu. Zapravo, odlaskom na Javornik otkrit ćete atrakcije od kojih neke razvikanije lokacije žive već decenijama, a sve u ambijentu netaknute prirode koju još uvijek ne gazi višak ljudskih koraka.

 

Tokom zime, u ovom kampu se blještavo sunce i hipnotično bijeli snijeg ravnopravno bore za vašu pažnju, a s tim da u vrijeme ljeta ulogu snijega mijenjaju opojno mirisne šume četinara i „zaglušujuća“ terapijska tišina. U kampu, domaćini će vam ponuditi savremen smještaj u planinskim kućicama s pogledom na baštu, brvnare i obližnje proplanke, a tu su i terase i pribor za roštilj.

 

U lokalnom baru će vas poslužiti zanatskim pivima, domaćim rakijama i vinom, a nakom duge noći s društvom ujutro će vas ugodno razgaliti i kiselo mlijeko ili jogurt.  U blizini kampa je i ski staza koja je djelo ruku vrijednih domaćina, a u kampu se tokom godine održavaju i festivali kampovanja i muzike.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planina
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register