a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Pčelinje košnice ne bez razloga zovu prirodnim apotekama, no porodica Hašimović ide i korak dalje i smješta ova dragocjena staništa u netaknuti prirodni ambijent. Mjesto zbivanja je pčelarsko domaćinstvo Hašimović u Čekrekčijama kod Visokog, a priča počinje višegodišnjim interesom g.

 

Osmana Hašimovića za prirodu kao ljekarnu božanske kreacije, u kojoj je svaka ljekovita trava stvorena za neku boljku. Pored domaćih biljnih ekstrakta i ulja, Hašimovići će vam ponuditi i boravak u apiterapijskim komorama za inhalaciju ljekovitog zraka iz košnica, kao i svoje alhemičarski vješto uparene kombinacije meda, peluda i propolisa. Kao posebno egzotično iskustvo u ponudi je i čudesno smirijuća terapijska sesija osluškivanja zujanja pčela.

 

Pomen zdravlja nipošto ne znači da ovdje ne možete doći i savršeno zdravi, posebno ako ste u potrazi za prirodnim ljepotama i atrakcijama visočkog kraja, poput ruševina starog grada Visoki i kompleksa Ravne. Na odlasku, pored obaveznog meda, ne zaboravite potražiti i rijedak lokalni specijalitet – sušeno meso od guske koje možete dobiti u kombinaciji s jajima i salom.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register