a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Med je vjerovatno jedini lijek koji uzimamo s radošću, a u pčelarskom gazdinstvu Vasić iz Bijeljine ova drevna namirnica ima i svog posebnog reprezenta u vidu Laletovog meda. Kako se Semberija tradicionalno smatra plodnom kolijevkom BiH, i Laletov med će imati notu tamošnjih livada, pašnjaka i polja.

 

Vrijedni Vasići su svoju misiju jačanja zdravlja uz beskompromisne okuse prenijeli i na cijelo gazdinstvo, tako da ćete tamo, osim meda, polena, mliječi i propolisa, pronaći i proizvode od aronije i jagoda koji se ručno beru i prerađuju.

 

Sve se odvija u magičnom prirodnom ambijentu koji Vasići već planiraju pretvoriti u lječilište na otvorenom u vidu kampa za ljubitelje čistog zraka, sunca i zelenila. Pođete li po Laletov med i ostale prirodne proizvode iz asortimana Vasića, ne zaboravite svratiti i u grad Bijeljinu i posjetiti semberske salaše, etno sela, muzeje i sakralne objekte.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planinarenje
  Restoran
  Rijeka
  Smjestaj
  Šuma
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Streljaštvo
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register