a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Kulen Vakuf, malo mjesto na zapadu BiH, do sada se na turističkoj mapi BiH ponašao kao neotvorena biserna školjka. „Stiješnjeno“ u ambijentu između dosta poznatijeg Bihaća i obližnjih Plitvičkih jezera, ovo mjesto je zapravo alfa i omega doživljaja Nacionalnog parka Una, jedne od najljepših destinacija u BiH. Zato će u Odmaralištu Ostrovica sve biti posvećeno iskorištavanju svake sekunde boravka na obalama najčišće rijeke uz BiH, uz čiji žubor ovdje možete zanoćiti u apartmanu ili šatoru.

 

Riječ „odmaralište“, kojom domaćini opisuju svoj objekat u kucajućem srcu lokalne prirode, pokrit će porive i onih koji odmor shvataju kao lijeno uživanje i terapijsko plandovanje, kao i gostiju koji žele „aktivni“ odmor. Njima će domaćini rado iznajmiti bicikle za kruzing po obližnjim proplancima, dok će Unu intimnije upoznati oni koji od njih zatraže opremu za rafting ili spuštanje kajakom.

 

Po povratku se možete osladiti domaćom hranom poput tarhane, kajmaka ili pita, a svoje kulinarske vještine možete isprobati i samostalno ili u društvu prijatelja ako iznajmite roštilj, peku ili kotlić. Na odlasku ne zaboravite zapakovati domaće likere od likere od maline, kupine i rakiju od šljive i nazdravite barem jednom budućem povratku u Ostrovicu i naručje Une.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Biciklizam
  Kanu
  Rafting
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Jahanje
  Jezero
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register