a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Vrhunsko jelo od tjestenine je pravo umjetničko djelo, čije su nijanse okus, tekstura i pažljivo odabrani dodaci. Kod proizvođača Naturegeist iz Jajca, ova svestrana namirnica postala je okosnica projekta ženskog poduzetništva i proizvod koji konačno dobija jednu autentično bosanskohercegovačku notu.

 

Zato se popularna pasta ovdje radi isključivo u kućnoj radinosti, s neponovljivom aromom sastojaka koje gđa Esma pažljivo sortira i dozira u porodičnom ambijentu. To znači da ćete tjesteninu iz Naturgeista moći isprobati u kombinaciji s ručno sušenom i mljevenom koprivom i gljivama, koji dobro znanom jelu daju notu nepredvidivosti i egzotike. U ponudi je i tjestenina s orasima koja će pored atraktivnog okusa na vaš tanjir staviti i nutritivno bogate sastojke.

 

Posjeta Naturegeistu može biti i odličan povod i da se podsjetite zašto je Jajce živući grad- spomenik različitih epoha, sa nadaleko poznatim tornjem Sv. Luke i nezaboravnim vodopadom u čijem okruženju žive jednako stameni i ustrajni domaćini.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Penjanje
  Rijeka
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register