a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Porodica Dabić u stablo divljeg nara kao da je ugradila i vlastitu istoriju. Kao i vrijedni proizvođači iz kompanije Nar Hercegovac, i ova biljka je dugovječna, otporna u opstanku i važna za zajednicu. Dabići se cijeđenjem ukusnog nektara iz ove biljke porodično bave već čitave četiri decenije na području Trebinja, a u posljednjih nekoliko godina svoje „korijenje“ su pustili i prema lokalnim krajevima i nešto daljim regijama. Razlog je jednostavan – okus i zdravlje nara su blagoslovi prirode koje treba podijeliti s ostatkom zajednice ako ne i čovječanstva.

 

Za to će svaka kap soka, čaja ili sirupa iscijeđena iz narovog zrna do vas stići bez ijednog aditiva, konzervansa ili vještačke boje. Umjesto toga, ovdje će svaki gutljaj u vidu „zaukusa“ donijeti destiliranu toplinu mediteranskog sunca koje Dabići ne mogu navesti na etiketi kao sastojak, ali se uvijek mogu osloniti na njega.

 

U to se možete uvjeriti i tokom namjenske posjete ovoj plantaži ili na putu ili povratku sa jadranske obale, mada nemojte inzistirati da vam se otkriju svi sastojci koji na kraju završe u vašoj boci ili čaši s tekućim narom – neke porodične tajne takvim trebaju i ostati sve dok su u službi kreiranja ljepšeg i zdravijeg gurmanskog svijeta. 

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register