a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Hotel, vila i vinarija na jednom mjestu čine majstorski zaokružen ugostiteljski triling koji je osmislila porodica Ostojić iz Čitluka. Njihov vinski podrum Monako Ostojić podignut je kao plod generacijskog transfera porodičnih znanja o vinu i grožđu, a napici od lokalnih sorti Žilavke i Blatine već se izvoze i na području Evrope.

 

Kako ćete u vinu najslobodnije uživati ako znate da vas po kraju ugodne noći s društvom čeka udobna postelja, Ostojići će vam ponuditi smještaj odmah pored vrhunski dizajniranog prostora za vinsku degustaciju. A najbolji prijatelj vinu jest hrana koja ga prati ili mu daje podlogu, za šta će se ovdje pobrinuti majstori iz restoranske kuhinje.

 

U ponudi su hercegovački specijaliteti u vidu mesnih jela s roštilja i ispod peke, povrće na žaru i vrhunska selekcija najprisnijih gastronomskih saveznika vina – sireva. Po konzumaciji ili prije nje  obavezno obiđite lokalnu prirodu i suncem okupane i kršem obrubljene vinograde, a tu je i rijeka Trebižat sa svojom ponudom nezaboravnih sesija raftinga i kajakinga.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register