a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Mljekara Perfetto Plus iz Nevesinja više je od lokalnog industrijskog postrojenja jer se u proizvodnji sira i drugih mliječnih prerađevina vodi misijom zaštite tradicije i drevnih recepata Hercegovine.  Zapravo, vlasnici mljekare su u njen uspjeh ugradili više od 20 godina iskustva u uzimanju najboljeg od radnog modela porodičnih manufaktura i kućne radinosti i njihovog kombiniranja s visokim standardima zaštite i kvaliteta proizvodnje.

 

U neponovljivom ambijentu hercegovačkih pašnjaka i pitoresknog krša ovdje ćete pronaći i trgovinu za degustaciju svih mliječnih proizvoda iz tamošnjeg asortimana, a domaćini i njihovo osoblje će vas u opuštenoj atmosferi provesti kroz paletu okusa i pomoći vam da odaberete pravi za sebe. Nije da će taj zadatak biti posebno težak, jer ćete među 15 vrsta sireva i više tipova kajmaka i kiselog mlijeka sigurno naći najbolji proizvod s aromom sunca, kamena i mirisnih ispaša. Za lakši odabir, domaćini će vam sigurno preporučiti tradicionalni sir iz mijeha po receptu starih majstora, kačkavalj, torotan i jedinstveni proizvod nazvan nevesinjska mocarela koja se već nametnula kao prepoznatljiv brend na tržištu BiH i šire. 

 

Zateknete li se u Nevesinju u potrazi za lokalnim mliječnim okusima ništa vas ne košta da odete i do planina Velež i Crvanj, odakle puca pogled na Nevesinjsko polje i regiju koja, na našu sreću, već odavno ne skriva nekada najbolje čuvanu tajnu mljekarske industrije u BiH. 

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register