a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Šta povezuje srneći gulaš, džem od šipka, čajeve od ručno ubranih trava, domaću rakiju s aromom divljine i druženja pod najplavljim nebom na svijetu? Odgovor i nije jednostavan, ali ćete sve ove stavke zasigurno pronaći na mjestu pod nazivom Lovački dom Crepoljsko. U pitanju je popularno izletište i turistička destinacija na poziciji s koje ovaj planinski vrh kao da grli grad Sarajevo i njegovu širu regiju. Makar grad Sarajevo već ima svoj bijelo-zeleni vijenac planina kojim je optočen, planina Ozren (čiji je vrh Crepoljsko) neotkriveni je biser u ovoj ogrlici, upravo zbog svoje pitomosti i manjka posjetitelja u potrazi za daleko izvikanijim olimpijskim i sportskim sadržajima.

Umjesto njih, u lovačkom domu Crepoljsko pronaći ćete mir, stapanje s prirodom i opuštajući boravak u njenim njedrima, daleko od gužvi, a opet uz dovoljno ljudi da se nikad ne osjetite izolirano. Uz neizbježnu šetnju ili planinarenje, ukupni doživljaj će ovjeriti blagotvorno sunce koje vas pozdravlja ispod modre nebeske kape, a sve u ambijentu zraka kojim vrijedi napuniti pluća i „za ponijeti“ kući. Isto, barem u obliku osjetilnog sjećanja, možete pokušati i sa hranom kojom će vas ponuditi u domu, od čega ćemo, opet, izdvojiti srneći gulaš kao autentično lovačko jelo, kao i izbor rakija, džemova i čajeva. Sve ovo možete spakovati u ruksak zajedno sa mozaikom uspomena na Crepoljsko kojem ćete po svakoj novoj posjeti trajno dodavati po jedan kamenčić.

 • Adresa

  Crepoljsko bb, Hreša 71144

 • Telefon

  +387 57 484 024

GALERIJA

 • Included

  Biciklizam
  Na kućnom pragu
  Planina
  Planinarenje
  Restoran
  Šuma
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register