a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Vlasenička regija u posljednje vrijeme uživa status neotkrivenog prirodnog dragulja znanog samo turističkim „gurmanima“. To je razlog više da ovdje svratite u Lounge Bar Firmu kao polaznu tačku za istraživačke pohode u ovom kraju. Boravak u ovom objektu doći će vam kao oku ugodna vizualna „najava“ prirodnih ljepota s kojim možete imati interakciju.

 

To se, u prvom redu, odnosi na netaknutu životnu sredinu u kojoj se odvija prvoklasni planinski, ruralni ili zdravstveni turizam. Lokalne guste šume s bogatom faunom privući će i potencijalne lovce, a na svoje će doći i tragači za gljivama i bobičastim voćem. Uz pogled na gorde proplanke Javornika, u baru Firma ćete pored oka moći zadovoljiti i nepce, jer će vam domaćini ovdje ponuditi vrhunsku selekciju pizza, sendviča i palačinaka koje možete zaliti bosanskom kafom ili domaćom rakijom.

 

Po završetku obavezne gastro sesije, domaćine možete pitati za najbliži put do sportsko-rekreativnog centra „Igrišta“ na planini Javornik, u kojem tokom zimske možete uživati u skijanju, a tokom ostatka godine istraživati beskrajne šume i ambijent prirodnog lječilišta.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register