a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ljetna bašta na Boračkom jezeru smještena je u jezgri turističkog bisera Hercegovine i već godinama je oplemenjuje lokalnim brendom gostoljubivosti i vrhunske gastronomije. 

 

I kao da to već nije dovoljno, Ljetna bašta je i vaša lokacija sa smještajem uz neposrednu obalu jezera.  Ona je i pravi rasadnik jedinstvenih aktivnosti i sadržaja koje možete isprobati kad god vas put nanese do njene trpeze. U saradnji s najkvalitetnijim ponuđačima lokalnih sadržaja, domaćini će vam ovdje ponuditi da prije ili poslije druženja s njihovim gastronomskim slasticama pođete u uzbudljivi rafting rijekom Neretvom, svladate pitome vrhove planine Prenj ili odete u autentični ribolov na mušicu.

 

Pored toga, u blizini je i unikatna destinacija Titovog bunkera kod Konjica, jedinstvenog spomenika hladnoratovske arhitekture u vidu atomskog skloništa i komandnog centra. Gdje god krenuli, najbolja početna stanica bit će vam vaš sto u Ljetnoj bašti za kojim će vas počastiti specijalitetima s roštilja i dnevno svježom pastrmkom iz lokalnih izvora.

 

Uz prijatni pogled na panoramu jezera i oblacima omotane planinske vrhove, apetit će vam dražiti i mirisi tradicionalnih bosanskih jela koja se služe uz bogatu vinsku kartu i domaće rakije i živu orkestarsku muziku. Kako se Ljetna bašta nalazi na samoj obali, tokom toplijih dana i u predahu između gastronomskih naslada možete tražiti i ležaj za odmor s pogledom na jezero kojem ćete se vraćati posvećenošću hodočasnika.

 • Facebook

  Ljetna Bašta

 • Email

  balagic56@gmail.com

 • Telefon

  +38762756883

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Muzej
  Pecanje
  Planinarenje
  Rafting
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register