a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Laguna Club je ugostiteljsko-turistički kompleks na vodenom biseru Hercegovine – Ramskom jezeru. Makar vas riječ „klub“ može navesti na pomisao o nekoj ekskluzivnosti ili elitizmu, ovdje ćete zapravo zateći širom otvorena vrata gostoljubivih domaćina koji vam žele predstaviti ljepote lokalnog jezera i obogatiti to upoznavanje autentičnom gastronomskom avanturom.

 

I tu Laguni pomaže njen „graničarski“ status, jer ovdje na granici Bosne i Hercegovine imate dvije kuhinje koje prožimaju jedna drugu (mediteranska i kontinentalna) i nebrojene sadržaje s obje strane nevidljive granice. U centru pažnje je ipak Ramsko jezero na kojem možete ploviti brodom i stići do šumskog otoka Umac.

 

Tamo možete prenoćiti u uvjetima savršenog mira i shvatiti zašto je ovo jezero glavna zvijezda pratećih sportskih aktivnosti koje se nude u Laguni, poput kupanja, skakanja u vodu ili vožnje čamcem. Kome su oblaci bliži od vode, za planinarenje su dostupni lokalni kameni divovi Makljen, Raduša, Vran, Ljubuša i Čvrsnica. Prije odlaska jezeru i planinama u pohode vrijedi obići i franjevački samostan Kuća mira na Šćitu, dok će za gastronomska zadovoljstva biti zadužen lokalni restoran sa ribljim specijalitetima, jelima s roštilja, ražnja i ispod sača i „na kašiku“.

 

Laguna Club je aktivan samo tokom ljeta, ali će i to godišnje doba ići savršeno ruku pod ruku s njegovom misijom pretvaranja svakog odmora u toplo, svijetlo i vedro iskustvo.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Planina
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register