a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Hercegovačka institucija konobe ima dugu tradiciju, sve dok ova okupljališta čuvaju svoju ulogu zbornih mjesta i objekata u kojim se slave vjenčanja i ispraća na put. U konobi Vidova kod Mostara, stoljetna veza između putnika i ugostitelja je više čvrsti lanac nego tanana nit, sluteći, barem, po broju gostiju koji obilaze ovu ispostavu lokalnog gostoprimstva.

 

Vrijedni domaćini znaju da svako može ponuditi zalogaj i mjesto za stolom, ali da ćete gosta zadržati samo ako ga svaki put dočekate kao prvi. Zato će se, ovdje, u prvom redu pobrinuti bogati meni sa specijalitetima iz Bosne i iz Heregovine, od kojih vrijedi pomenuti barem kozletinu na lešo i ispod sača, ribu na gradele i domaći kozji sir. Svaki od ovih intenzivnih okusa možete „raščiniti“ salatom iz domaćinove bašte i slatkom hurmašicom.

 

Na pragu restorana možete baciti pogled na Neretvu i obližnje zelenilo i planine koje je grle na putu ka moru. I gdje god vas noge ili točkovi odveli, u konobi Vidova će vas, kao stari prijatelj, uvijek čekati lično mjesto kao polazište ili ishodište svakog putovanja.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planinarenje
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register