a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Konoba Tomo je čvorište gastronomskih iskustava zapadnohercegovačke regije. Ta iskustva ovdje su pametno „zbijena“ u pregršt kvadratnih metara prijatne i prijateljske atmosfere koju e, između ostalog, posuđuje i od lokalnih prirodnih i kulturnih atrakcija. Konoba je primjer ljepote kompaktnosti u dizajnu jer je njen manji kapacitet ovdje stavljen u službu kreiranja familijarne atmosfere i veće fleksibilnosti gastronomske ponude.

 

To, u praksi, znači da ćete ovdje svaki dan dobiti novu gastro delikatesu iz zapadnohercegovačkog kraja. Zvijezde stolova i druženja zasigurno će biti duvanjski burek od sjeckanog krompira i mesa ispod sača, kao i punjena duvanjska lepina s miješanim mesom i sirom. Uz kapljicu domaće rakije ili likera od kupina, vi ste kreirali savršeno gorivo za pohod obližnjem Parku prirode Blidinje u podnožju planina Čvrsnice i Vrana, kao jednom od najljepših botaničkih i zooloških muzeja na otvorenom.

 

I kao da tamošnja netaknuta priroda i planinski zrak već nisu dovoljni, Duvanjsko polje je dom više povijesnih spomenika kakva je Mandina Gradina kao ostatak drevnog svetišta iz ilirske ere ili jednako stara Rimska cesta na Privali.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planina
  Planinarenje
  Restoran
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register