a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Gazdinstvo Ibreljić u Živčićima kod Fojnice savršen je spoj poljoprivrede i turizma kao dvaju grana ljudske egzistencije u kojem ona starija obogaćuje i hrani mlađu i novu. Nekada puka potreba i izvor života za većinu stanovništva ovog kraja, poljoprivreda je danas obogaćena činjenicom da je u međuvremenu postala i turistička atrakcija za brojne goste.  Njena fuzija s tradicionalnim gostoprimstvom porodice Ibreljić našla je svoj izraz u njihovom seoskom domaćinstvu.

 

Zato ćete ovdje moći dobiti ne samo obrok na bazi organskog voća, povrća i mesa, nego i trajnu destinaciju za nabavku zdravih proizvoda koje poželite pripremiti i u udobnosti vlastitog doma. Među njima se, pored tradicionalnih poljoprivrednih kultura, izdvaja ljekovito šumsko voće koje vam Ibreljići isporučuju direktno u korpu i tanjir, bilo da se radi o brusnicama, borovnicama, malinama ili jagodama. Sve nutritivno čarobne bobice iz šume možete efektivno ukrasiti slatkom, sokom, medom i drugim slasticama koje Ibreljići rade po tajnim porodičnim receptima.

 

Siti i zadovoljni se možete uputiti prema obližnjem ski centru i srednjevjekovnoj gradini Kaštel na padinama planine Zahor. Jednako atraktivna historijska znamenitost je i tekija u Vukeljićima koja na gotovo nestvaran način spaja monoteističku spiritualnost sa transcendentalnošću prirodnog ambijenta. Ibreljići će zbog svega navedenog ponuditi poseban doživljaj za svaki profil gosta, uz vječnu mudrost da će svako dobiti iglu i konac da sam izveze svoje iskustvo bez korištenja mustre.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
  Planina
  Planinarenje
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
You don't have permission to register