a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Destilerija nije nužno prvo što vam padne na pamet kada se sjetite ugostiteljstva, ali u Monogramu će vam svojom misijom i djelom dokazati da izrada kvalitetnih alkoholnih pića ide ruku pod ruku s vrhunskim hotelijerskim iskustvom. Zato je podno planine Trebave, između gradova Modriče i Gradačca, podignut kompleks s ambicijom da uz bakarne kazane u kojim nastaju opojni alkoholni eliksiri dobijete i hotel sa četiri zvjezdice u kojem ćete, nakon ugodnog druženja uz lokalnu čašicu, moći spustiti glavu u jednako opojnom prirodnom ambijentu.

 

Svaka rakija ili liker u ponudi Monograma cijedi se kao zlatna kap iz lokalnih zasada šljive, kruške, jabuke i dunje. Planina Trebava i krošnje ovih plemenitih voćki postavit će se kao štit od civilizacijske vreve, a pored hotela smiraj možete potražiti i u lovačkoj kući jer je ovaj kraj poznat i po svojim lovištima. Ipak, poželite li se dati u istraživanje lokalnih atrakcija, imajte na umu da vam je doslovce „pod nosom“ gradačačka Gradina kao tvrđava-spomenik kulture sa korijenima koji sežu do rimskih vremena.

 

Šta god da odaberete, u Monogramu će vas podučiti drevnoj mudrosti pretapanja darova prirode u čisto ugostiteljsko zlato od kojeg će se iskovati vaš trajni štit od briga i stresa modernosti.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Rakija
  Restoran
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register