a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Sa svojom zemljanom aromom i okusom koji podsjeća na bademe, gljive bukovače su prijatelj svakog gurmana i kuhara. Ovom društvancu su se u posljednje vrijeme pridružili i liječnici koji ove samozatajne gljive predstavljaju kao nutritivnog supermena među fungalnim sojevima. Proizvođač Fungi Kultura iz Tuzle zato se odlučio na osnivanje vlastite kolonije ovih gljiva koje do tanjira kupaca stiže uz obećanje o savršeno organskoj i čistoj proizvodnji i pregrštu medicinskih benefita koje zaokružuje i vrhunski okus.

 

U konačnici, vi o bukovačama ne morate znati ništa (osim da su prijatelj svake čorbe, roštilja i uopće jela) a opet ćete dobiti njihov i zdravstveni i čulni blagoslov. Ako se zaputite ka Tuzli, specifično Lipnici Gornjoj, uz nabavku gljiva možete obići i lokalno katoličko groblje koje je objekat kulturno-povijesne baštine u BiH. Reklama nije ni potrebna obližnjim Panonskim jezerima po kojim se Tuzla trajno nastanila na turističku mapu regije, a vrijedi posjetiti i staro jezgro ovog grada.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register