a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Farma Smiljanić je poljoprivredno-ugostiteljski projekat koji objedinjuje najbolje od oba ova svijeta. Silaskom s makadamskog puta na planini Ljubuši u blizini rute Via Dinarica, zakoračit ćete u nepatvoreni ambijent ruralnog života od prije par stotina godina. Bez obzira na ambijent prohujalih stoljeća, korisno je znati da moderne sadržaje ovdje sebi možete „dozirati“ prema željama, uključujući mogućnost smještaja apartmanskog tipa.

 

Na farmi se uzgajaju brojne domaće životinje u ambijentu bogatih vrtovia s različitim kulturama voća i povrća iz ekološkog uzgoja. Ovo mjesto vam je rijetka prilika da uživo vidite i autohtonu kravu bušu, a domaćini će vam, kada je lijepo vrijeme, ponuditi i kampovanje u divljini u društvu krda ovaca. Ako odmor provodite uz zdrave fizičke aktivnosti, ništa vas ne sprječava da se pridružite manifestacija dana kosidbe u obližnjem Kupresu.

 

Pored zdravog ambijenta i snaženja imuniteta uz seoske poslove, odmor možete potražiti i na obližnjem Ramskom jezeru i u obilasku iskopina rijetkog pretka slona. 

 

Za šta god se odlučili, pohod je najbolje organizirati uz pun stomak, za šta će vam domaćini ovdje ponuditi različita jela ispod sača, od kojih izdvajamo janjetinu i teletinu koja nikada nije prešla ogradu farme. Uz odlične domaće rakije savršeno će se uklopiti lokalni sir iz mijeha, kao i vlašićki sir.

 

Sve proizvode možete tražiti i za ponijeti, a farmu slobodno upišite na popis nezaobilaznih destinacija na jugu domovine.

 • Facebook

 • Email

  farma.smiljanic@gmail.com

 • Telefon

  +387063377872

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Manifestacije
  Muzej
  Planina
  Planinarenje
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register