a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Etno selo Stanišići plod je vizije Borisa Stanišića koji je format lokalnog seoskog domaćinstva poželio pretvoriti u tematski park koji ćete svaki put gledati novim očima. U semberskom salašu ovdje je na prostoru od 15 hektara porodičnim naporom podignuto cijelo funkcionalno selo, sa autohtonim drvenim kućama i centralnom gostinjskom kućom u stilu „dvorca“ u kojem možete i zanoćiti. Sve objekte možete tretirati kao arhitektonske spomenike lokalnom gostoprimstvu.

 

Isto važi i za kreativnost, jer ovaj prostor ima ambiciju da bude samodostatan ekosistem koji će, pride, biti i autentičan i u svojoj simulaciji ruralnog života prohujalih era. Zato ćete ovdje moći ući u funkcionalnu repliku stare kovačnice, mljekare, vodenice i ambara za žito. I gastronomija će biti jednako posvećena prošlosti, tako da u će vam u ovdašnjem restoranu poslužiti i tradicionalne i internacionalne recepte, u rasponu od teletine i jagnjetine ispod sača do brancina i orada s aromom Mediterana u srcu Semberije.

 

Gdje god pogledali i šta god probali, u Stanišićima ćete dobiti svoj trajni zaklon od učmale svakodnevnice i pritiska obaveza, sve sa vremenskim „procjepom“ kroz koji se možete iskrasti u neku ljepšu prošlost.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Pecanje
  Restoran
  Smjestaj
  Šuma
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register