a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Živopisnom imenu ovog restorana u okolini Kotor Varoši kumovalo je usamljeno stablo žute bukve koje je već godinama jedan od zaštitnih znakova ovog kraja. Kada kažemo „godinama“, preciznija odrednica je vjerovatno ona „vijekovima“, jer ovo stablo svoje krošnje ponosno širi svakog proljeća već neka dva do tri vijeka.

 

Obližnji etno restoran je nešto novija priča, ali su tradicije na kojim je podignut i koje njeguje starije i od legendarnog stabla bukve. To su, u prvom redu, gastronomija i gostoprimstvo kojim krila daje i netaknuti prirodni ambijent koji pomaže da se odmah po prelasku praga zaputite u mentalnu ekskurziju u prošlost.  Pored lokalne pravoslavne crkve, historija ovdje živi i u folklorom prožetom enterijeru restorana i smještajnom prostoru u kojem možete i zanoćiti. Ipak, zvijezda vaše prve noći u Žutoj bukvi sigurno će biti njena gastronomska ponuda.

 

Ovdje možete probati autohtonu jagnjetinu i prasetinu, kao i vrhunski domaći kajmak i jela od  tikvica i drugog vrtnog povrća za goste nesklone mesu. Restoran je više od stanice na putnoj avanturi i ovdje ćete nerijetko zateći i proslave rođenja djeteta i svadbe, a sve u ambijentu stare bukve čija krošnja ispraća generacije i služi kao putokaz za što lakši povratak do istoimenog restorana.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register