a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

U mjestu Đurđevik pokraj Živinica nalazi se restoran koji na jednom mjestu želi objediniti toplinu tradicionalnog gostoprimstva ovog kraja sa savremenim nivoom usluge. Uz obližnju riječicu, starinski ambijent i reski zrak s Konjuha ovdje se možete uvjeriti kako je priroda najbolji nenapisani sastojak svakoj gurmanskoj deliciji.

 

Restoran je nastao kao porodična poslovna vizija u kojoj su prirodni ambijent i tekuća voda poslužili kao dio sastavni enterijera u kojem se slave gastronomski podvizi. Za njih je, ovdje, odgovoran neumorni kuharski tim koji će pred najzahtjevnije goste manirom mađioničara redati specijalitete poput bifteka na vrućem kamenu, rolovane teletine ispod sača i povrća sa žara.

 

Za uvod u okusnu simfoniju poslužit će odlična selekcije sireva, a nije nauštrb isprobati i neki od aperitiva u vidu domaćih rakija. Naposljetku, u lokalnoj prirodi možete uživati i u okruženju privatnog bungalova, a restoran vam nudi i usluge stručnog vodiča koji će vas bezbjedno provesti njenim bespućima.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Planinarenje
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register