a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Etno kuća Miljevići podignuta je na samo tri kilometra od urbane jezgre grada Šipova, ali joj njena blizina neće oduzeti ni jotu od šarma šumsko-riječne oaze koju kod svake posjete možete proglasiti svojom. Ovdje, s razlogom, u narodu vlada kult vode, uz čiju ćete primordijalnu snagu uživati okruženi trima izvorima pitke vode i lokalnim potokom.

 

U Miljevićima, voda je i izvor hrane i života, tako da ćete u okruženju etno kuće pronaći i ribnjak iz kojeg vrijedni domaćini izvlače buduće riblje specijalitete poput pastrmke na „miljevićki“ način. Priroda je krhko blago, i zato ga se ovdje čuva i koristi na način da važnost zadovoljstva gosta neće ugroziti ekološku ravnotežu.

 

Pored lokalnih vodenica za sve vrste domaćeg brašna, u krilu ovdašnje majke prirode podignuti su nenametljivi sportski tereni za fudbal, odbojku, košarku i dr. Domaćini će vam ponuditi pomoć i prilikom organizacije ribolova, planinarenja i obilaska lokalnih atrakcija poput unikatnih riječnih ostrva na Janju i Sokolgradske pećine, a nešto hrabriji mogu probati i adrenalinsku injekciju u vidu ekstremnog biciklizma.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Biciklizam
  Pecanje
  Pećina
  Planinarenje
  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register