a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Eko Centar Konoba u Slapovima kod Jajca pokrenut je kao brak turizma i gastronomije u okruženju kraljevskog grada i njegovih prirodnih i historijskih atrakcija. Već sam naziv sela u kojem Konoba širom otvara svoja vrata zaziva asocijacije na čarobne slapove na rijeci Plivi, koji imaju svoju krunu u jajačkom vodopadu, jedinstvenoj prirodnoj formaciji ovog tipa u centru gradske sredine. 

 

Konoba će, tako, poslužiti kao sigurno utočište za istraživanje velikih i malih Plivskih jezera, jajačkog Starog grada i nacionalnog spomenika u vidu srednjevjekovnih mlinova, popularnih „mlinčića“. Kako je u Jajcu sve u znaku prošlosti i esencije Bosne, tako je i kulinarska ponuda Konobe orijentirana na tradicionalne recepte ove zemlje. To znači da ćete dan prije polaska u obilazak spomenika koje su gradile ljudska i nevidljiva prirodna ruka morate probati domaće čorbe, kajmak, kukuruzu i jela s roštilja. Ako uživanje u hrani prati i želja da se s puta vratite zdraviji, u ponudi je i selekcija vrhunskih vegetarijanskih plata, riblje čorbe i ribe na roštilju.

 

U Konobi će vas ponuditi kalifornijskom pastrmkom iz vlastitih bazena kristalno čiste i ledene vode, a ribu možete spakovati i za ponijeti i okušati se u njenoj pripremi u vlastitom domu.

 

Na kraju, uz čašicu domaće rakije možete staviti kraljevski pečat na svoj odmor u Jajcu i u Konobi u kojoj svaki gost dobija krunu a žezlo mu postaje pribor za jelo. 

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Restoran
  Rijeka
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register